Ik droomde van een

Stage in Bali

Paradise Students heeft me erbij geholpen!

Welkom bij Paradise Students: De plek voor jouw stage Bali.

Wil jij dat jouw stageperiode een onvergetelijke ervaring wordt? Een ervaring waar jij veel nieuwe vrienden aan over houdt, nieuwe culturen leert kennen en onvergetelijke weekendtrips gaat beleven. Houd jij ervan om te surfen, stranden en rijstvelden te verkennen of juist lekker cocktails te drinken bij zonsondergang? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij helpen jou met het vinden van de perfecte stageplek op het prachtige eiland Bali waar jij jezelf niet alleen zult ontwikkelen in jouw studiegebied, maar ook op persoonlijk vlak waardevolle ervaring zult opdoen.

Een buitenlandse stage op het magische eiland Bali. Van prachtige stranden tot toerisme, alles is perfect voor jouw droomstage. Of het nu gaat om een MBO, HBO of opleiding aan de universiteit. Neem vrijblijvend contact voor je stage op Bali. Wij maken je buitenland stage tot een avontuur.

Als stagebemiddelingsbureau plaatst Paradise Students studenten van over de hele wereld bij diverse bedrijven die gevestigd zijn op Bali, Indonesië̈. De stage wordt volledig verzorgd van het vinden van de perfecte match tussen student en een bedrijf, het vinden van de accommodatie, het regelen van het visum, sponsor brief, een scooter, een simkaart en de airport pick-up wanneer jij aankomt op Bali.

Meld je nu aan en word een #paradisestudent

Hoe werkt het een stage Bali?

1. Bekijk onze stage mogelijkheden

2. Meld je aan via onze website. Upload hier je cv, motivatie en overige wensen

3. Paradise Students zal contact met je opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

4. Paradise Students vindt voor jou een stage op maat.

5. De benodigde voorbereidingen voor Bali worden getroffen

6. Vertrek naar Bali!

Student reviews

Frequently asked questions

Hoelang van tevoren moet ik mij aanmelden?
Wij raden je aan om 2 a 3 maanden voor je wilt vertrekken ons te contacteren. Zodat wij genoeg tijd hebben om een geschikte stage en accommodatie te kunnen garanderen.
Hoe betaal ik?
Paradise Students zal een factuur naar je versturen, deze kun je via een digitale bank overschrijving betalen. Dit bedrag moet zijn overgeschreven voor je vertrek naar Bali.
Wanneer betaal ik?
Zodra Paradise Students een interessante stage voor je heeft gevonden zal er een kennismakingsgesprek tussen student, stagebedrijf en Paradise Students worden ingepland. Voorafgaand aan dat gesprek zullen wij een aanbetaling versturen. Wanneer de complete stage is geregeld zal de eindfactuur worden verzonden.
Zijn er extra kosten verbonden?
Er zijn geen extra kosten verbonden. Houd er wel rekening mee dat de maandelijkse kosten van accommodatie, scooter en visum niet bij het pakket zijn inbegrepen.
Wat voor vaccinaties worden aangeraden voor Indonesië?
Het is verstandig om hierover contact op te nemen met de GGD. Zij zullen je adviseren welke vaccinaties nodig zijn voor Indonesië. Check van tevoren of dit wordt vergoed door je verzekering.
Heb ik een sponsor nodig voor mijn visum?
Ja, om het juiste visum te verkrijgen heb je een sponsor nodig. Afhankelijk van het door jou gekozen pakket helpen wij jou bij het krijgen van je visum en het verlengen hiervan. Wil je meer informatie over het visum, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Is de service op No Cure No Pay basis?
Ja, al onze services zijn op basis van No Cure No Pay. Wanneer er geen geschikte stage kan worden gevonden zijn daar geen kosten aan verbonden.
Hoe ontmoet ik andere studenten?
Bali is een zeer populaire bestemming voor toeristen, studenten en jongondernemers die overal op het eiland te vinden zijn. Alleen al een kort en vriendelijk gesprek kan resulteren in een lang houdende vriendschap. De mensen op Bali zijn erg sociaal en dus is het erg makkelijk om hier nieuwe vrienden te maken, je hoeft alleen maar jezelf te zijn!
Heb ik een internationaal rijbewijs nodig?
Ja, je hebt een internationaal rijbewijs nodig om op een scooter te kunnen rijden. In Nederland kun je je internationale rijbewijs verkrijgen bij de ANWB-winkel voor €24,95-.
Kan ik geld opnemen in Bali?
Jazeker. Dit is mogelijk bij de pinautomaten op het eiland. De munteenheid in Indonesië is de Indonesische Roepia.

Onze partners

Op zoek naar een stage Bali? Wij werken aan het vergroten van onze netwerk met stagebedrijven, scholen, studenten en andere organisaties. Ons doel is om studenten topkwaliteit stages, educatie en een levens veranderende ervaring te kunnen bieden.

Met succes hebben wij studenten geholpen van de volgende universiteiten:

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wij zijn hier om jou te ondersteunen. Je kunt ons bereiken via telefoon, email of onze sociale media pagina’s.